Hoppa till sidans innehåll

Gott Slut alla medlemmar och ett Gott Nytt 2018!

2018-01-01 12:46
Vill som ordförande i IFK Sala passa på att tacka alla som bidragit till föreningens 120:e verksamhetsår.
  • Uppdaterad: 2018-01-01 12:52

Vi är nu nära 900 medlemmar vilket är fantastiskt, vi har en ekonomi i god balans och i vissa sektioner har vi gått framåt rejält både resultatmässigt och breddmässigt.

Vi har genomfört många fina arrangemang och där vill jag återigen tacka alla ideella insatser som lagts ner på detta. Hoppas på fler som vill dra sitt Strå till stacken i dessa sammanhang då många i vår funktionärs kår bör få avlastning. För att kunna få tävla utanför kommunen så måste även vi arrangera tävling gar!

Något vi hoppas på är att vi kan fortsätta utveckla under 2018 är ungdomsverksamheten. Vi har ett gäng nu som har träning i både skidor och cykel/triathlon/friidrott som vi hoppas kan bli fler under kommande år.

Under 2018 står vi inför 15 årsjubileum av Sala Silverman vilket vi hoppas kan bli lite extra om vi får fulla startfält. Men redan 10:e februari är vi värdar för Bore Cup, löptävling med start o mål på Lärkan. Sedan följer Terräng serien, Swimrun tävlingen SjötillSjö Västmanlands Cup på cykel och skolmästerskap i Friidrott. Detta på det första halvåret!

Än en gång tack till alla ledare, funktionärer, tävlande och övriga som bidrar till att det är kul att vara en del av IFK Sala!

Hälsningar

Åke Lantz /Ordförande huvudstyrelsen

Skribent: Åke Lantz
Epost: This is a mailto link

 

IFK SALA:s  HUVUDSPONSORERIntersport-_Logo2Akrahallen_Logo2SalaSparbank_Logo2

I SAMARBETE MED

Postadress:
IFK Sala
Åke Lantz, Persdalsgatan 33
73337 Sala

Kontakt:
Tel: 070 372 66 64
E-post: This is a mailto link

Se all info