Hoppa till sidans innehåll

Tomtejogg och Tomtetramp

13 DEC 2020 22:09
  • Uppdaterad: 13 DEC 2020 22:09

Den gemensamma tomtejoggen i Sala brukar vara jättetrevlig, över 30 var vi sist. Det är ju inte möjligt detta år så den ställer vi in. Däremot kan man ju jogga själv och med hjälp av IFK Sala kan vi göra en fin insats till de som behöver det.

Alla som vill delta kan göra det, du får gå, jogga, springa eller cykla! För att sprida lite julglädje så kan du väl ta en bild och lägga upp på IFK Sala medlemsforum?

För att skicka en riktigt fin julklapp till nån som verkligen behöver det swishar du en slant till IFK Sala, märk det med tomtejogg, så DUBBLAR IFK den insatta summan och skickar till Min Stora Dag. Min Stora Dag skriver så här på sin sida:

"Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.
En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Varje år får nära 5 000 barn en glädjefylld upplevelse via Min Stora Dag.
Vår vision är att alla barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag."

Så kom igen och utmana släkt och ovänner att ta en tur på julafton! Förslagsvis skänker ni en tia per kilometer till fots, cyklister ska man vara snäll mot, ni kan väl skicka en femma per kilometer? Man får skänka mer!

IFK Salas swishnummer 1230929547

Skribent: Kristina Sandberg
E-post: Adressen Gömd

IFK SALA:s  HUVUDSPONSORERIntersport-_Logo2Akrahallen_Logo2SalaSparbank_Logo2

Postadress:
IFK Sala
Jennie Hesslöw, Grällsta 140
73394 Sala

Kontakt:
Tel: 0703991045
E-post: This is a mailto link